logo
thermoguard.comthermoguard.dethermoguard.ch
Her er du: Bestil


Installations Nyt

Læs artiklen om
Thermoguard
Klik her!     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Bestilling
   
  Bestilling af produkter / ydelser
  Hos Active Communication foretrækker vi personlig betjening, i forbindelse med bestilling af vore produkter, for at sikre den bedst mulige vejledning og service. Når vi har modtaget en ordre, fremsende vi en ordrebekræftelse via E-mail. Ved modtagelse af ordrer har vi brug for følgende oplysninger:
  • Rekvisitionsnummer el. navn.
  • Varenummer
  • Betegnelse
  • Antal
  • Ønsket leveringstidspunkt
  • Fakturaadresse
  • Leveringsadresse (hvis den er forskellig fra fakturaadresse)
  • Kontaktperson
  • Kontaktpersonens e-mail adresse
  • Eventuel henvisning til tilbud

   
  Tilbud / overslag
  Har du et projekt hvori et eller flere af vore produkter indgår i løsningen, fremsender vi gerne et uforpligtende tilbud eller overslag.
   
  Levering
  AC benytter Post Danmark for distribution af pakker til de Skandinaviske lande. I tilfælde hvor det bestilte produkt ikke er lagervare, kan leveringen ske direkte fra vor leverandør. I disse tilfælde vil dette fremgår af ordrebekræftelsen.


Levering af pakker i Danmark:


   
  Dag-til-dag garanti
  Post Danmark garanterer at pakker er fremme hos modtager dagen efter afsendelsen (mandag – fredag) i hele Danmark med undtagelse af nogle ganske få øer og yderdistrikter.
   
  Tidlig omdeling til modtagerne i Danmark
  Produktions- og engrosvirksomheder modtager pakkerne dagligt mandag – fredag inden kl. 10.00, og liberale erhverv inden kl. 13.00.
   
  Stregkoder på samtlige pakker:
  Alle pakker har stregkoder, hvilket bl.a. betyder at der er mulighed for at spore en pakke hele vejen fra afsendelsen til modtagelsen. Sporing af pakkerne kan ske på Post Danmarks hjemmeside på Internettet: www.postdanmark.dk/tt - Kontakt os for at få oplyst stregkoden.
   
  Morgenekspres:
  Mod et ekstra tillæg kan en pakke fremsendes som ”Morgenekspres”, hvorved pakken vil være fremme inden kl. 9.00 næste dag.


Levering af pakker i Sverige og Norge:


   
  Standard levering ab. DK.
  Vi benytter Post Danmark, som har indgået aftale med Bring for distribution af pakker i Sverige og Norge. Vi benytter den professionelle forsendelsesform kaldet CarryOn Business. Leveringstiden er to til tre dage.
   
  JetPost ab. DK
  Når en forsendelse skal frem hurtigst muligt vil JetPost være kureren. Kontakt os venligst for oplysning om fragtpris og leveringstid.
   
  Stregkoder på samtlige pakker:
  Alle pakker har stregkoder, hvilket bl.a. betyder at der er mulighed for at spore en pakke hele vejen fra afsendelsen til modtagelsen. Sporing af pakkerne kan ske på Post Danmarks hjemmeside på Internettet: www.postdanmark.dk/tt - Normalt vil stregkoden være oplyst på fakturaen, som normalt fremsendes samme dag som varen. Kontakt os for at få oplyst stregkoden.
     


Active Communication
Dagnæsallé 92
DK-8700 Horsens
Tel.: +45 7564 3399
Mobil: +45 4073 6058
Email: info@thermoguard.dk
 
Webdesign: www.a2c.dkBack  Front