logo
thermoguard.comthermoguard.dethermoguard.ch
Her er du: Produkt


Installations Nyt

Læs artiklen om
Thermoguard
Klik her!  Basic Sensorcontroller Temperature Fugtighed
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Analog Controller Software    
  Produkt: basic
 
  Thermoguard basic løsninger
  Thermoguard Software Thermoguard tilbyder fire forskellige basisløsning som beskrevet herunder. Hvor man kun har behov for overvågning af temperaturer i et eller flere rum kan man nøjes med en sensorcontroller, vil basic løsningen være løsningen. Det er altid muligt at upgradere til Thermoguard Professionel når flere sensorcontrollere skal benyttes.
 
  Thermoguard Basic 1
  Sensorcontroller Komplet løsning for overvågning af temperaturer med en føler. Thermoguard Basic 1 indeholder software, en sensorcontroller SC1 og en temperaturføler.
Softwaren er indentisk med Thermoguard Professional softwaret. Det er muligt at udvide løsningen med yderligere enheder såsom Thermoguard Basic1, Basic2 eller Basic8. Thermoguard Basic1 er velegnet for overvågning af f.eks. serverrum. Løsningen kan opgraderes til Thermoguard Professional.
 
Thermoguard Basic1: Software, Sensorcontroller SC1, temperaturføler

Pris ddk. 5.437 kr.
Pris euro. 725 €

  Thermoguard Basic 2
  Sensorcontroller SC2e Løsning for overvågning af temperaturer fra 2 følere. Thermoguard Basic2 svarer til Thermoguard Basic1, men indeholder en sensorcontroller SC2 med mulighed for at tilslutte 2 temperaturfølere. Med pakken følger 1 sensor.
 
Thermoguard Basic2: Software, Sensorcontroller SC2, temperaturføler

Pris ddk. 6.412 kr.
Pris euro. 855 €

  Thermoguard Basic 8
  Sensorcontroller SC2e Løsning for overvågning af temperaturer fra 8 følere. Thermoguard Basic8 svarer til Thermoguard Basic1, men indeholder en sensorcontroller SC8 med mulighed for at tilslutte 8 sensorer. Med pakken følger 1 sensor.
 
Thermoguard Basic8: Software, Sensorcontroller SC8, temperaturføler

Pris ddk. 7.462 kr.
Pris euro. 995 €

  Thermoguard HM Basic 1
  HC sensorcontroller Thermoguard HM Basic1 er simlar til Thermoguard Basic1, men indeholder en HygroLAN Controller HM1Pn og en kombineret temperatur/luftfugtighed/atmosfærisk trykføler. Overvågning af temperaturer og relativ luftfugtighed i et klimakammer er et typisk anvendelsesområde.
 
Thermoguard HM Basic1: Software, HygroLON Controller HM1Pn, digital kombineret Temperatur / luftfugtighed / atmosfærisk trykføler

Pris ddk. 7.687 kr.
Pris euro. 1025 €

  Thermoguard HF Basic 1
  HC sensorcontroller Thermoguard HM Basic1 er simlar til Thermoguard Basic1, men indeholder en HygroLAN Controller HM1Pn og en kombineret temperatur/luftfugtighed/atmosfærisk trykføler. Overvågning af temperaturer og relativ luftfugtighed i et klimakammer er et typisk anvendelsesområde.
 
Thermoguard HF Basic1: Software, HygroLAN Controller HF1Pn, digital kombineret Temperatur / luftfugtighed sensor

Pris ddk. 7.387 kr.
Pris euro. 985 €

 Angivne priser er vejledende eksklusiv moms, fragt og leveringsomkostninger, tekniske ændringer m.v. Der tages forbehold over for kurs og prisændringer.
Softwaret og manual er på tysk. Kom godt i gang vejledning på dansk og engelsk.


Active Communication
Dagnæsallé 92
DK-8700 Horsens
Tel.: +45 7564 3399
Mobil: +45 4073 6058
Email: info@thermoguard.dk
 
Webdesign: www.a2c.dkBack  Front